INGYENES ÁRAJÁNLAT
Beszéljünk!
Hívj, vagy írj bátran! Mindenben segítünk.
Telefon

+36 30 6300 700

Email

info@ablakbazis.hu

Itt is megtalálsz:
Itt is megtalálsz:

Additional image
kommerling-76ad-kommerling-76md-ablakbazis

KÖMMERLING76 MD Miért jobb?

Rengeteg típusú ablak van jelen a piacon, így a legtöbben elvesznek az információkban, és nehéz a választás, hogy melyik ablak mellett döntsenek.

Blogcikkünkben a Kömmerling 76 MD ablakunkat szeretnénk bemutatni, ismertetni, amely hasonló a Kömmerling 76 AD típusú modellhez, azonban több tényezőben is eltér, így az ár-érték arányt tekintve is kedvezőbb megoldást jelent.

Nézzük elsőként a műszaki, technikai jellemzőket.

 

A 76 MD típusnál egy középtömítéses német profilrendszerről beszélhetünk, amelynek beépítési mélysége 76 mm, emellett 6 légkamrás a tok és szárnyprofilok, míg a 76 AD modell csupán 5 légkamrával rendelkezik. A középtömítésnek köszönhetően kiváló az ablak hang- és hőszigetelése.

Az ablak működtetése meglehetősen egyszerű, hiszen egykézzel kivitelezhető, emellett már alapkivitelben elérhető az emelt biztonsági fokozat is. A vasalat terhelhetőségét tekintve is nagyszerűnek mondható, hiszen 130 kg-mal terhelhető már alapesetben is.

Míg a 76 AD típusú ablak 2 gumitömítéssel, a 76 MD típusú modell 3 gumitömítéssel rendelkezik.

Összességében a Kömmerling 76 MD típusú ablakról elmondható, hogy a piac legjobb ár-érték arányú terméke, valamint műszaki, technikai paramétereinek köszönhetően akár a 80 mm feletti beépítési mélységű nyílászárókra jellemző hőátbocsátással rendelkezik.

Ha fontos számodra is, hogy kitűnő minőségű nyílászárókkal legyen felszerelve otthonod, válaszd Te is Kömmerling 76 MD termékünket, amelyet most akciónk keretein belül a 76 AD típusú ablak árán vásárolhatsz meg!