INGYENES ÁRAJÁNLAT
Beszéljünk!
Hívj, vagy írj bátran! Mindenben segítünk.
Telefon

+36 30 6300 700

Email

info@ablakbazis.hu

Itt is megtalálsz:
Itt is megtalálsz:

Gyakran ismételt
kérdések

A körültekintő választás műanyag ablak vásárlásakor nem egyszerű. A döntés hosszú időre kihatással lesz mindennapi hangulatunkra és – nem utolsó sorban – pénztárcánkra. Elővehetjük legjobb tudásunkat és informálódhatunk, de minden kereskedőnek és gyártónak az általa forgalmazott vagy gyártott műanyag (alumínium) nyílászáró lesz a legszebb és a legjobb műszaki tulajdonságokkal bíró. Legyen céltudatos és tájékozódjon, hogy a kiszemelt nyílászáró milyen szempontoknak felel meg:

  • Energiatakarékosság
  • Esztétika és design
  • Megbízhatóság és szakmai hitelesség
  • Kiterjesztett garancia
  • Szállítási idő

Kérje szakértőnk tanácsát, hogy ablakcsere esetén (vagy új építésű lakásába) milyen energiahatékonyságú ablakokat, ajtókat érdemes beépíteni. A nyílászáró hőátbocsátási értéke csak egyetlen közreható tényező. Érdemes figyelembe venni, hogy milyenek a ház falai (pl. vegyes falak, szigetelt könnyűszerkezet, tégla, betonpanel, stb.) és a helyes beépítés mennyire fogja megváltoztatni a belső hő- és légáramlásokat.

Mérlegeljen, hogy a beruházás után milyen fűtési költségekkel kalkulálhat!
Olvassa el esettanulmányunkat!

Legyen elvárás Önmaga és az Ablakbázis felé, hogy a választott profil design-ja mennyire fog elképzeléseinek megfelelni, vonalaiban mennyire fog harmonizálni a külső homlokzattal és a belső lakótér esztétikájával. A lehetőségek szinte végtelenek, és érdemes egy picit megszédülni J. A Gealan, az Aluplast és az Aliplast profilrendszerei esztétikailag rendkívül frissek, modern és klasszikus vonalvezetésű profilok egyaránt megtalálhatóak a kínálatban.

Ha megfogalmazta az esztétikai igényeit és műszaki elvárásait, tegye fel kérdéseit munkatársainknak az alábbi témákban és mérlegeljen:

  • megbízható gyártói háttér
  • szakmailag kifogástalan válaszok
  • garanciális kérdésekben hatékony és gyors
  • országos kiszállítás
  • képzett beépítő csapattal rendelkezik

Kerüljön képbe a trendekkel! Keresse oldalunkon és munkatársunknál a legfrissebb műszaki fejlesztéseket, mint a ragasztott üveggel szerelt szerkezeteket (STV), vagy a hőszigetelő habbal töltött profilrendszereket (IKD). Keressen minket, íratkozzon fel hírlevelünkre!

A garancia ugyanolyan feltételekkel érvényes minden ablakbazis.hu oldalon vásárolt szerkezetre és kiegészítőre, ha azok műszakilag kifogástalanul kerülnek beépítésre. A harmadik fél által elvégzett beépítés feltételeiről az ÁSZF rendelkezik.

A nyílászáró a megrendeléstől számított 2 héten belül raktárunkba érkezik. Bizonyos termékek esetében szállítunk azonnal raktárról is. Érdeklődjön készleteinkről a +36 30 6300 700 telefonszámon!