Műanyag ablak, Renolit

Légy részese te is a műanyag ablakok innovációjának

renolit-szinskala-ablakbazis

Légy részese te is a műanyag ablakok innovációjának

Fontos számodra, hogy építkezéskor a költséghatékonyság mellett szerepet játsszon a design is? Sokan pusztán a magas fokú zártság és hőmegtartás miatt választanak műanyag ablakot. Félreteszik azt a vágyukat, hogy ne csak a festés és a bútorok, de az ablakok is öltöztessék épülő otthonukat. Ennek azonban most vége! A német gyártású Gealan műanyag ablakprofilnak hála, többé senkinek sem kell beletörődnie abba, hogy a műanyag nyílászárók csakis fehér színben kaphatóak.

Nálunk minden megrendelőnek lehetősége van a négy standard, alap renolit műanyag ablakszín mellett még további 42 speciális színből válogatnia otthona minél egyedibbé tételéhez. Ezentúl nem kell a design és a hasznosság között döntened. Gealan színes műanyag ablakainkkal mindkettőt megkaphatod.

Tervezz, kombináld a színeket és stílusokat! Válassz te is Gealan műanyag ablakot és légy részese a műanyag ablakok innovációjának. Megkönnyítjük a döntésed: válaszd ki a neked tetsző színt és műanyag ablakot, majd kérj tőlünk ingyenes árajánlatot!

Kapcsolódó cikkek