Lakásfelújítás, Műanyag ablak

Gealan Linear – Egy trendkövető műanyag ablak, kiváló funkciókkal

gealan-linear-800x450-ablakbazis

A kiváló minőségű német Gealan ablakok legújabb generációja, a Linear, mely egyaránt kielégíti a vásárlók műszaki, gazdasági és ökológiai igényeit. Végre megérkezett az a műanyag nyílászáró, mely nem csak környezetbarát, kiválóan szigetel és zajszűrő funkciókkal ellátott, hanem háza megjelenését is ultramodernné varázsolja keskeny, egyenes vonalú kialakításának köszönhetően. Ez az a műanyag ablak, melybe az építészeti trendek követői és a környezetbarát építők, felújítók azonnal szerelembe esnek.

gealan-linear-2-ablakbazis

Modern és időtlen megjelenés

A Gealan Linear műanyag ablak keskeny keretszélessége sokkal több fényt csempész be otthonába előző társaihoz képest. Egyenes vonalú formaelve illeszkedik a legmodernebb építőipari trendekhez. Otthonát egy jövőbemutató, divatos lakhellyé teremti.

A Linear műanyag ablakok a megszokott 70 mm-es szegmensek helyett innovatívabb és sokkal biztonságosabb 74 mm-es beépítési mélységgel lettek kialakítva.

A gyártótól már megszokott, hogy a műanyag ablakokat tényleg saját egyéniségükre formálhatják a felhasználók. A Linear esetében szintén számos szín közül választhatunk. Kívül-belül egységesen vagy csak kívül.

Sőt nem csak a színekkel, de a struktúrákkal is játszhatunk! A klasszikus struktúrától, a sima felületen át, egészen a fahatású színezett fóliákig bármilyen nekünk tetsző módon alakíthatjuk Linear műanyag ablakunk megjelenését.

gealan-linear-3-ablakbazis

Továbbfejlesztett biztonság

A Linear acélmerevítésének köszönhetően többi társához képest sokkal nagyobb stabilitással rendelkezik. Az innovatív középtömítés mellett, a 6 kamrás rendszer tesz eleget elvárásainknak.

Ennek köszönhetően a Linear kiváló hőszigetelést biztosít és a beszűrődő hangokat is képes kizárni. Emellett pedig az innovatív belső tömítés is gondoskodik arról, hogy a benti levegő ne jusson ki, és fordítva. Így sem a téli hidegtől, sem a nyári melegtől nem kell tartanunk ha ezt a nyílászárót választjuk.

gealan-linear-4-ablakbazis

Környezettudatos megoldás

Önnek is fontos a környezettudatosság? A Gealan gyártó folyamatosan törekszik ökológiai lábnyomának csökkentésére ezért a gyártás során keletkező maradványokat igyekszik 100%-ban újrahasznosítani.

gealan-linear-5-ablakbazis

Ön is a legmodernebb megjelenésű otthonra vágyik? Szívén viseli környezetünk sorsát? Ugyanakkor a biztonságról és a gazdaságosságról sem akar lemondani? Nem is kell. Ezek a tulajdonságok mind jellemzik a Gealan Linear műanyag ablakokat, melyek kategóriájuk legjobb nyílászáróinak számítanak.

Már nálunk is beszerezheti ezeket az innovatív műanyag nyílászárókat!

Ne habozzon, kérjen árajánlatot Linear műanyag ablakainkra még ma! Ha pedig úgy érzi további információra van szüksége, keresse bátran szaktanácsadóinkat!

Kapcsolódó cikkek