Alumínium

Miért jó választás az alumínium ablak?

aluminium-ablak-ablakbazis

Mostani cikkünkben az alumínium ablakokat szeretnénk közelebbről bemutatni. Tovább olvasva szemléltetjük neked mindazon tényeket, amik jó választássá teszik az alumínium ablakokat és eléd tárjuk, miért lehet ideális akár számodra is ez az opció. Ha kíváncsi vagy az alumínium ablak megannyi pozitívumára, akkor mindenképpen olvasd tovább cikkünket.

Kezdjünk is bele, hogy mi teszi ma az alumínium ablakokat, olyan népszerű és tökéletes választássá.

aluminium-ablak-ablakbazis-1

Strapabíróak és időtállóak

Anyagának köszönhetően az alumínium nyílászárók nagyon jól és hosszú ideig bírják az időjárási változásokat. Ennek köszönhetően sokáig megőrzik eredeti szépségüket és még hosszú évtizedek múltán is impozáns megjelenést adnak otthonunknak.

Kiváló hőszigetelés

A mai technológiának köszönhetően kimagasló az alumínium ablakok hőszigetelő képessége. Az alumínium nyílászáró rendszerek IP 800 i és IP 800 i+ hőszigetelő változatban is kaphatóak. Sőt, a további beépíthető kiegészítéssel a keresztmetszet hőátbocsátási tényező 0,2-0,5 W/m2K értékkel tovább javítható.

Egyedi méretek, akár 3 méteres magasságig

Az alumínium ablakok tényleg a személyes igények szerint alakíthatóak. Az egészen kis ablakoktól, akár a padlótól a falig érő ablakokig bármilyen kivitelezéssel megvalósíthatóak a különböző álomotthonok. Nem csak magasságban, de szélességben is szinte határtalan megoldásokat nyújtanak az alumíniumból készült nyílászárók. A mai modern kialakításokhoz igazodva, akár egybefüggő, hatalmas üvegfelületek is létrehozhatóak az alumíniumot választva.

Egyedi színek

Kedved szerint olyanra formálhatod alumínium nyílászáróid és ezzel otthonod megjelenését is, amilyenre csak akarod. A széles színválasztéknak köszönhetően lehetőség van a RAL színpaletta szerinti festésre, az Aliplast Wood Colour Effect fautánzatú festésre, anódozott kivitelezésre, vagy akár a kétszínű kivitelezésre, ha belül és kívül is más-más szín mutatna jól.

Letisztult, minimalista design

A népszerű, letisztult, minimalista megjelenésről azonnal felismerhető a laikusok számára is, hogy igen, ez egy alumínium ablak. A rejtett szárnyú alumínium rendszerek például kifejezetten kedveltek, mivel ennek a megoldásnak köszönhetően a fix és a nyíló ablakok kívülről ugyanúgy néznek ki.

Kimagasló biztonságtechnikai megoldások

Az alumínium ablakokat kiváló betörésgátló megoldás jellemzi. A betörésgátló üvegnek köszönhetően nem kell többé feleslegesen aggódnod ablakaid és otthonod épsége miatt. Sőt, még a szúnyogok ellen is hatékony megoldást kínál az alumínium ablakokhoz beszerelhető Flyscreen rendszer.

Kiváló ár-érték arány

A fentiekben olvasható számos kiváló tulajdonsága mellett az alumínium ablakok ár-érték arányát sem lehet elhanyagolni. Webshopunk kimagaslóan jó áron tudja biztosítani számodra az összes Imperial és Ultraglide alumínium terméket. Gondolj csak bele, egy igényeid szerint alakítható, modern és időtálló nyílászáró megfizethető áron.

aluminium-ablak-ablakbazis-2

Most már te is láthatod, hogy mennyi előnye van az alumínium ablakoknak. Amellett, hogy saját igényeid szerint szinte határtalanul alakítható, még strapabíró és betörésgátló is. Nem mellesleg ár-érték szempontból is a legjobb választásnak bizonyulhat.

Ha megtetszettek az alumínium ablakok és szeretnél hosszútávú és strapabíró megoldást otthonod nyílászáróihoz, akkor érdemes körülnézned kiváló minőségű alumínium nyílászáróink között!

(Forrás: zoldhazepites.hu)

Kapcsolódó cikkek